INFORMATIE RONDJE VAN DE STAD 2020

Door de aankoop van dit boekje kun je zelf een geschikt moment kiezen om veilig onze culturele wandelroute te lopen. Gewapend met een telefoon met QR code scanner en koptelefoon biedt deze wandeling verrassende elementen. Je wordt geleid langs een tiental bijzondere locaties in het centrum van Amersfoort en meer te weten komen over de historie en verhalen van deze plekken. Daarnaast is bij elke plek een digitaal optreden van een podiumkunstenaar van Amersfoortse bodem te zien. De acts zijn heel divers, poëzie, muziek, theater en performance, het komt allemaal aan bod. Op sommige locaties hebben de artiesten speciaal iets gemaakt op en over de desbetreffende plek en soms hebben de artiesten de plek gebruikt als inspiratie.

 

Om de start van deze unieke editie te vieren, presenteren we op 13 september tevens ook een Live programma met optredens van de Hofladies en een kinderprogramma met een 3 tal GRATIS kindervoorstellingen.

Op 13 september kun je de wandelroute nog aangenamer maken door een speciaal ‘Rondje van de Stad’ picknicktasje te bestellen met allerlei lekkernijen. Bestel deze ook via onze website.

De picknicktasjes kunnen op 13 september vanaf 11.00 opgehaald worden bij de Rondje van de Stad-stand op het hoekje van Grote Spui/ Schimmelpennickkade vlakbij de Koppelpoort.